Vi får din personal att må bra

Team Lidberg Online Coaching

Vill du samarbeta?

Få din personal att må bra och prestera på topp tillsammans med Teamlidberg!

Därför ska ni välja Team Lidberg som er partner

Bröderna Martin och Jimmy Lidberg har lång erfarenhet att arbete inom träning och hälsa. Genom åren har dem coachat många företag med dess anställda till att må bra och prestera på topp genom sitt koncept som innefattar individanpassad träning, kost och coaching. Efter sina idrottskarriärer med både VM, EM och OS medaljer på meritlistan så bestämde sig bröderna Lidberg tidigt att utbilda sig och arbeta inom träning och hälsa. Sen dess har dem drivit sina egna träningscamper, givit ut böcker, medverkat i tv-program inom hälsa/träning och hjälpt många människor till att nå sina mål. Detta oavsett om målet varit att förebygga ohälsa eller om viljan varit att prestera bättre i sitt arbete och vardag.

Framgång tillsammans med ert företag • Framgång tillsammans med ert företag

Så här når ni era mål med
Team Lidberg

Martin och Jimmy Lidberg har under pågående pandemi tagit sitt koncept Teamlidberg online för att nå ut till fler människor i behov, då många nu väljer att träna hemma eller utomhus i större utsträckning än tidigare. Genom ett samarbete med Teamlidberg så får varje medarbetare en egen kostplan med recept och menyer som är kaloriberäknade utifrån den anställdes målsättning.

Allt sker enkelt och smidigt via en app ni får ladda ner. Där man får sin egen kostplan och sina träningsprogram med övningar och videoklipp med detaljerad information som uppdateras en gång i månaden. I appen finns även bröderna Lidberg och deras professionella och erfarna team tillgängliga för frågor, motivationstips och pepp, ja allt för att skapa så bra resultat som möjligt.

Samma sak gäller träningsprogrammen som är individuella och som anpassas utifrån målsättning och träningsnivå. Vissa har som mål att gå ner i vikt och förbygga ohälsa och fetmarelaterade sjukdomar, andra vill lägga på sig muskler och förändra sin kroppsammansättning men de flesta har oftast som målsättning att bara må så bra som möjligt och skapa sitt absolut bästa jag, oavsett så anpassas programmen utifrån era medarbetares förutsättningar och behov.

Vi erbjuder även följande • Vi erbjuder även följande • Vi erbjuder även följande

Vi erbjuder dessutom

Teamlidberg erbjuder även motiverande och kunskapsgivande föreläsningar för att inspirera er personal. Via samarbetspartner kan vi även hjälpa er med att bygga upp och införskaffa ett eget företagsgym med egen gymutrustning. Därefter skapar Teamlidberg individuella träningsprogram till era anställda utifrån just den utrustningen ni har på ert företag. 

Hälsofrämjande insatser • Hälsofrämjande insatser • Hälsofrämjande insatser

Det lönar sig att investera i sina medarbetares hälsa

Det finns mycket forskning som visar att vi blir bättre på att hantera stress och blir lyckligare om vi tränar regelbundet. Dessutom minskar vi risken för en rad olika sjukdomar så som hjärt- och kärlsjukdom, diabetes typ 2 och benskörhet. Sjukfrånvaron kostar de svenska företagen enorma summor varje år. När man ser vad det kostar företaget när någon är sjuk så inser man ganska snart att det är värt att satsa mer på hälsofrämjande insatser som bidrar till bättre hälsa och motverkar stress och sjukdom. 

Vårt koncept är såklart avdragsgillt

Enligt Försäkringskassan ligger den genomsnittliga sjukfrånvaron i Sverige på cirka 10 sjukdagar per år och anställd vilken blir en kostnad på 19 912 kr per år och anställd.  Idag har vi ca 34 600 personer sjukskrivna för anpassningsstörningar och reaktion på svår stress i Sverige, det vill säga olika typer av stressrelaterad psykisk ohälsa. Det visar Försäkringskassans siffror.  

På tio år har sjukskrivningarna för den kategorin mer än fördubblats. Så det finns mycket att vinna på att satsa på hälsofrämjande insatser för sin personal, både när det kommer till ekonomi och på ett personligt plan som ger produktivare och mer välmående personal. Teamlidbergs hälsofrämjande koncept går under friskvårdsbidraget och är avdragsgill. Är du och ditt företag intresserade av ett samarbete och vill bli kontaktade av Teamlidberg så fyller du in nedanstående Uppgifter så hör vi av oss inom kort. 

Online coaching

Team Lidberg • Team Lidberg • Team Lidberg • Team Lidberg • Team Lidberg • Team Lidberg •